SOBRE NOSALTRES

Som Jardineria Costa, la teva empresa de Jardineria de confiança.

Si busques un equip professional de jardiners a la ciutat de Barcelona, no ho dubtis. Tractarem el teu jardí com si fos el nostre. Deixa’t assessorar pels nostres professionals i gaudeix a l’aire lliure de la teva terrassa o jardí sense preocupacions.

Manteniment d'Exteriors

Zones Verdes i Jardins

Tens un jardí que ja no llueix com abans? Et costa trobar un equip de jardiners per portar el manteniment dels jardins de l’empresa, de casa teva o de la teva comunitat de veïns? A Jardineria Costa som professionals del manteniment de jardins a Barcelona.

Construcció i Manteniment

Terrasses

Als barcelonins ens encanta gaudir de l’aire lliure tot i viure a la ciutat. I es per aquest motiu que com a especialistes en jardineria i paisatgisme, ens encanta engegar projectes de construcció de terrasses a Barcelona.

Instal·lacions i Manteniment

Recs Automàtics

Un punt important per tenir un bon jardí sense problemes és disposar d’un bon sistema de rec. El rec per aspersió és el millor aliat pel jardí. Per ser pràctic és necessari un dipòsit d’aigua, grup de pressió i un programador.

Diseny i Construcció

Jardins i Zones Verdes

Pel que fa al disseny, tots els jardins de Jardineria Costa, es centren en les necessitats dels seus propietaris, ja siguin particulars o negocis. Això sí, una de les coses que més treballem és en la plantació de les espècies vegetals en les quals confiem i que aporten carisma i estil a la composició final.

1200

Jardins Realitzats Satisfacció Completa

300

Disenys Realitzats D'exteriors i Jardins

100%

Satisfacció Clients Particulars, Empreses, Inst.

SERVEIS EXCLUSIUS

T’agraden els nostres Serveis? Comença avui i forma part de Jardineria Costa.

Plantacions i Arbres

Tenim a la seva disposició una gran varietat d’arbres dins del nostre viver. Entre altres poden ser: palmeres, avets, oliveres, magnòlies, etc.

Renovació de Terrassa

T’agradaría renovar l’asptecte de la teva terrassa? A Jardineria Costa t’ho posem molt fàcil. Truca’ns i estarem encantats d’ajudar-te.

Resembra de Gespa

La sembra de gespa té dues èpoques de l’any molt bones i propícies, entre el març i el maig i entre setembre i octubre.

Grans Reformes

Grans jardins per hotels, empreses, centres de convencions, espais públics, centres de gran concurrència, fem grans projectes amb gran feina.

El NOSTRE EQUIP

Amb un bon equip el Resultat Sempre es excel·lent.